תוכן העניינים

עמוד:10

409 תחום הטעם ז 5 . 2 . 1 . 3 409 ידי הטעם ח - חלוקה עיקרית על 1 . 5 . 2 . 1 . 3 410 ידי הטעם ת או י - חלוקה עיקרית על 2 . 5 . 2 . 1 . 3 414 שלוש חלוקות או יותר בתחום הטעם ז 3 . 5 . 2 . 1 . 3 419 הטעם ת או י – מפסיק אחרון בתחום הטעם ז 4 . 5 . 2 . 1 . 3 421 י בתחום הטעם ז - ת או ח - צף הטעמים ח הקושי בר 5 . 5 . 2 . 1 . 3 425 ת " כללי סימון הטעם ת בספרי אמ 6 . 5 . 2 . 1 . 3 426 חריגים ושרידים מן השלב הקדום 7 . 5 . 2 . 1 . 3 426 ידי הטעם ת - חלוקה עיקרית על . א 427 ידי הטעם ט - חלוקה עיקרית על . ב 429 סיכום 8 . 5 . 2 . 1 . 3 430 תחום הטעמים ד ורימיא 6 . 2 . 1 . 3 438 תחום הטעם ח 7 . 2 . 1 . 3 438 ידי הטעם ט או נ - חלוקה עיקרית על 1 . 7 . 2 . 1 . 3 441 תיבות 2 שלטון בן - טעם מבשר בתחום – הטעם ט 2 . 7 . 2 . 1 . 3 443 ח ידי הטעם - חלוקה עיקרית על 3 . 7 . 2 . 1 . 3 449 סיכום 4 . 7 . 2 . 1 . 3 449 תחום הטעם ני 8 . 2 . 1 . 3 453 ת או יתחום הטעם 9 . 2 . 1 . 3 457 תחום הטעם ט 10 . 2 . 1 . 3 459 תחום הטעם נ 11 . 2 . 1 . 3 461 ום סיכ 3 . 1 . 3 463 השוואת כללי החלוקה בין שתי המערכות 2 . 3 463 פתיחה 1 . 2 . 3 464 כללי החלוקה 2 . 2 . 3 474 סיכום 3 . 2 . 3 475 התהוות מערכת הטעמים בשלבים : פרק רביעי 475 פתיחה 1 . 4 477 ( הרובד הבבלי הקדום ) a שלבי ההתפתחות של כללי ההטעמה ברובד 2 . 4 477 קדום ה a רובד 1 . 2 . 4 486 המאוחר a רובד 2 . 2 . 4

יד יצחק בן-צבי


לצפייה מיטבית ורציפה בכותר