תוכן העניינים

עמוד:7

126 תחום האתנח 3 . 2 . 1 . 2 127 ידי הטעם ש - חלוקה עיקרית על 1 . 3 . 2 . 1 . 2 129 ידי הטעם ז - חלוקה עיקרית על 2 . 3 . 2 . 1 . 2 131 ח / ידי הטעם ת - חלוקה עיקרית על 3 . 3 . 2 . 1 . 2 132 ידי רימיא - חלוקה עיקרית על 4 . 3 . 2 . 1 . 2 134 ידי הטעם ז - עלחלוקה – התחום הנותר לשמאל הטעם ש 5 . 3 . 2 . 1 . 2 135 חלוקות תמוהות בטעם ז 6 . 3 . 2 . 1 . 2 138 הטעם ז מתרדף 7 . 3 . 2 . 1 . 2 141 ח / ידי הטעם ת - חלוקה על – התחום הנותר לשמאל הטעם ז 8 . 3 . 2 . 1 . 2 144 רימיא – מפסיק אחרון בתחום האתנח 9 . 3 . 2 . 1 . 2 148 ידי טעמים חריגים - וקה עלחל 10 . 3 . 2 . 1 . 2 149 סיכום 11 . 3 . 2 . 1 . 2 151 תחום הטעם ש 4 . 2 . 1 . 2 151 הטעם ש שולט על תיבתו בלבד 1 . 4 . 2 . 1 . 2 152 ידי הטעם ח - חלוקה עיקרית על 2 . 4 . 2 . 1 . 2 153 ידי הטעם נ - חלוקה עיקרית על 3 . 4 . 2 . 1 . 2 154 ידי הטעם ני - חלוקה עיקרית על 4 . 4 . 2 . 1 . 2 155 ידי הטעם נ - חלוקה על – התחום הנותר לשמאל הטעם ח 5 . 4 . 2 . 1 . 2 156 הטעם ני – מפסיק אחרון בתחום הטעם ש 6 . 4 . 2 . 1 . 2 158 סיכום 7 . 4 . 2 . 1 . 2 159 תחום הטעם ז 5 . 2 . 1 . 2 159 תיבות 2 שלטון בן - טעם מבשר בתחום 1 . 5 . 2 . 1 . 2 163 ידי הטעם ת - חלוקה עיקרית על 2 . 5 . 2 . 1 . 2 165 נטויה - ידי הטעם נ - חלוקה עיקרית על 3 . 5 . 2 . 1 . 2 166 נטויה - ידי הטעם נ - חלוקה על – התחום הנותר לשמאל הטעם ת 4 . 5 . 2 . 1 . 2 168 ת מתרדף הטעם 5 . 5 . 2 . 1 . 2 171 המאוחר a ח ברובד , חילוף בתפקידי הטעמים ת 6 . 5 . 2 . 1 . 2 178 ידי טעמים חריגים - חלוקה על 7 . 5 . 2 . 1 . 2 178 סיכום 8 . 5 . 2 . 1 . 2 179 תחום הטעמים ד ורימיא 6 . 2 . 1 . 2 181 חלוקות מובהקות 1 . 6 . 2 . 1 . 2 186 חלוקות משכנעות 2 . 6 . 2 . 1 . 2 189 חלוקות אפשריות 3 . 6 . 2 . 1 . 2 193 כרעה חלוקות קשות לה 4 . 6 . 2 . 1 . 2 195 מעבר - חלוקות 5 . 6 . 2 . 1 . 2 196 סיכום 6 . 6 . 2 . 1 . 2

יד יצחק בן-צבי


לצפייה מיטבית ורציפה בכותר